Arestat pentru fapte penale comise în Germania

689
Ieri, magistrații de la Curtea de Apel Constanța au emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pe numele lui Nicolae Sorin Boncătă, de 34 de ani, din localitatea Eforie Nord, care urmează a fi extrădat autorităților germane, în baza unui mandat european de arestare emis de anchetatorii din Germania. Se pare că el este cercetat acolo pentru fapte comise în 2005, privind infracțiuni informatice.
Bărbatul a consimțit, ieri, pentru a fi predat autorităților germane, dar a zis că mai există anumite cauze penale, în România, care ar putea împiedica acest lucru. Se pare că el este cercetat într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța (în care a și fost arestat preventivla un moment dat), pentru înșelăciune cu consecințe deosebit de grave. De asemenea, ieri, în sala de judecată, se afla o escortă de la DIICOT București, care ar fi dorit să-l preia pentru cercetări pe Boncătă într-o cauză privind falsificări de carduri în care au fost cercetate și condamnate deja mai multe persoane.
Boncătă a declarat magistraților: "Aștept să se termine dosarele din România, apoi vreau să plec acolo să-mi rezolv problemele, pentru că mă consider nevinovat".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 26 Ianuarie 2010
Stire din Eveniment : Luxul de a deveni șofer
Pagina a fost generata in 1.5301 secunde