Arestat preventiv după ce a spart mai multe mașini

241
Arestat preventiv după ce a spart mai multe mașini - arestat-1507217754.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat din Constanța, în vârstă de 30 ani, este cercetat în cazul unor furturi calificate din autoturisme. 


Potrivit oamenilor legii, în intervalul 6 - 9 septembrie, Florin Ciprian Furdu a comis mai multe furturi pe raza municipiului Constanța. Mai exact, individul forța portierele autoturismelor parcate, reușind să deschidă o mașină marca Dacia Logan și două autoturisme Daewoo Tico, din interiorul cărora a furat un aparat GPS, o cameră foto, un monopied, biciclete, dar și mai multe bunuri. 


Pentru probarea activității infrac-ționale, miercuri, polițiștii constănțeni au efectuat două percheziții domiciliare la adresele unde locuiește bărbatul în cauză, în zonele Abator și Palas. În urma perchezițiilor, au identificat mai multe bunuri posibil a fi fost obținute prin comiterea altor infracțiuni de furt. Prejudiciul estimat la aproximativ 13.000 de lei a fost recuperat în proporție de 95% și predat persoanei vătămate. 


Magistrații Judecătoriei Constanța au emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, fiind escortat și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța. În cauză s-a beneficiat de sprijinul lucrătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și ai Direcției Operațiuni Speciale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7191 secunde