Arestați după ce au bătut cu bestialitate un bărbat

857
1
Arestați după ce au bătut cu bestialitate un bărbat - arestati-1460046234.jpg
Agresorii care aproape l-au omorât în bătaie pe un bărbat în apropierea Prefecturii, la finalul anului trecut, au fost reținuți și sunt cercetați în stare de arest pentru vătămare corporală și tulburarea liniștii publice. Victima are nevoie de aproape jumătate de an de îngrijiri medicale, în cazul în care nu survin complicații, după ce i-au fost aplicate electroșocuri.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpații Stan Aurelian și Dobruș Vincențiu Alexandru, cercetați în stare de reținere sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice. Ieri, inculpații au fost prezentați cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă, a rezultat că, "în noaptea de 05.12.2015, în jurul orei 04.00, inculpații, împreună cu alți doi autori necunoscuți, au agresat-o pe persoana vătămată, în timp ce se afla pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, în apropierea clădirii Instituției Prefectului, aducând-o în stare de inconștiență. Aceștia i-au aplicat electroșocuri și au lovit-o cu pumnii, picioarele și alte corpuri dure, cauzând persoanei vătămate leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 130-140 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicații, fapta fiind comisă în scopul producerii acestor consecințe, prin violențele comise de cei patru fiind tulburată ordinea și liniștea publică".

În urmă cu câteva zile, au fost efectuate trei percheziții la imobilele celor doi agresori, de unde au fost ridicate bâte de baseball, un pistol cu aer comprimat fără autorizație și un buletin fals. Cei doi sunt arestați pentru 30 de zile. 

Comentează știrea

Vasi
9 aprilie 2016
CAȚEII LUI URSOI

Doi bulangii ,sclavii lui Ursoi Iulian ! L-au batut pe om aiurea pt ca asta vara l-a spart pe Stan in fata la EGO parte in parte . Si pt faptul ca nu l-a putut bate parte in parte la ordinile lui "sefu" URSOI l-au asteptat pe legionar sa plece de la bt cafe si l-au batut cu rangile si pe el si pe saraca de nevastasa care nu avea nici o treaba cu razbunarea lor si doar sarise in apararea sotului ei . La " razbunare" a participat si catelu de Badila Stefan cu o ranga , pe el de ce nu l-au luat la parnaie sa ii bage smecheria in gaoz ?! Niste bulanu care actioneaza in haita ca pizdele ca barbati nu sunt ! La PARNAIE CU EI SI BADILA traficanutul de droguri !

Pagina a fost generata in 1.4398 secunde