Arestați după ce au fost prinși cu droguri în Mamaia

253
Arestați după ce au fost prinși cu droguri în Mamaia - canabis-1405408849.jpg

Articole de la același autor

Trei persoane au fost prinse în flagrant având asupra lor droguri pentru consum sau vânzare. Acțiunea Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța s-a desfășurat în acest weekend, în stațiunea Mamaia  


Polițiștii au surprins în flagrant doi bărbați, din județul Ilfov, de 19, respectiv 20 de ani, care aveau asupra lor, pentru consum propriu, aproximativ 50 de grame de cannabis. Drogurile au fost descoperite de polițiști în urma unui control amănunțit efectuat asupra bagajelor și a autoturismului cu care cei doi se deplasau. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu.


De asemenea, tot în flagrant a fost prins și un tânăr de 24 de ani, din București, care deținea, asupra sa și în autoturismul cu care se deplasa, 39 de comprimate de ecstasy, în scopul vânzării.


Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, iar procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța au luat măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 de ore. La data de 14 iulie a.c., pe baza probatoriului administrat în cauză, instanța a dispus măsura arestării preventive a acesteia pentru 30 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Iulie 2014
Stire din Cultură-Educație : Începe Carnavalul Mamaia 2014!
Pagina a fost generata in 1.119 secunde