Arestați pentru că provocau intenționat accidente

355
Două persoane din județul Ialomița au fost arestate pentru o perioadă de 29 de zile sub acuzația că provocau intenționat accidente auto în București, după care solicitau șoferilor să le dea bani pentru a nu merge la Poliție.
Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere, un tânăr de 22 ani a sesizat Poliția că, pe 1 februarie, în timp ce conducea autoturismul pe str. Av. Popa Marin, dinspre Liceul "Jean Monnet", ajungând la intersecția cu str. Radu Beller, a oprit la indicatorul cedează trecerea, moment în care conducătorul unui autoturism care circula pe drumul cu prioritate a oprit și i-a făcut semn să pătrundă în intersecție, după care l-a tamponat cu intenție.
Reclamantul a mai arătat că, după producerea evenimentului, conducătorul autoturismului i-a solicitat suma de 300 de lei, șantajându-l că dacă va sesiza organele de poliție își va pierde permisul de conducere pentru patru luni și va trebui să plătească o amendă în cuantum de 420 de lei.
În urma cercetărilor, s-a stabilit că doi tineri din județul Ialomița se ocupau cu tamponarea intenționată a altor autoturisme pentru ca, apoi, să obțină bani de la ceilalți șoferi implicați în accidente.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3245 secunde