Arestați pentru o crimă comisă în urmă cu cinci ani

387
Arestați pentru o crimă comisă în urmă cu cinci ani - politia113199775961374996587-1398511505.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au reținut doi indivizi acuzați de tâlhărie, urmată de moartea victimei. Este vorba despre Valerin Mugurel Știrbu și Gheorghe Ciprian Iordache, care au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. 


Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 20/21 aprilie 2009, inculpații Știrbu Valeriu-Mugurel și Iordache Gheorghe-Ciprian au pătruns în locuința victimei N.N. (78 ani), agresând-o în mod repetat și provocându-i, astfel, multiple leziuni traumatice la nivelul feței și capului. În urma leziunilor suferite, victima a fost transportată la spital unde, la data de 17 iunie 2009, a decedat.


Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, a reieșit că mobilul săvârșirii infracțiunii la constituit însușirea de către cei doi inculpați a unei importante sume de bani aparținând victimei, provenită din lichidarea unui cont bancar.


Raportul medico-legal de necropsie întocmit în cauză a concluzionat că moartea victimei a fost violentă și s-a datorat insuficienței organice multiple, consecința unui traumatism cu fractură de piramidă nazală, fracturi cominutive de maxilar, hemoragie meningeală, contuzie cerebrală și toracică cu fracturi costale hemitorace bilateral.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6101 secunde