UPDATE - TRAGEDIE în județul Constanța: CRIMĂ și SINUCIDERE, din gelozie!

1993
1
UPDATE - TRAGEDIE în județul Constanța: CRIMĂ și SINUCIDERE, din gelozie! - criminalisti21324916623139823360-1398258556.jpg

Articole de la același autor

UPDATE - Tânără găsită moartă, Mihaela Șteflea, avea un băiețel de doi anișori. Oamenii din Rasova, localitatea natală a adolescentei, sunt șocați de cele întâmplate. "Era o frumusețe de fată, cuminte. Nici opt clase nu a terminat, pentru că a rămas însărcinată, a păcălit-o unul mai mare, de prin comuna Aliman", ne-au spus vecinii. 


UPDATE - Cele două cadavre urmează să fie transportate la Serviciul de Medicină Legală Constanța, pentru efectuarea necropsiei. Potrivit unor surse apropiate anchetei, cadavrul tinerei a fost găsit în dormitor, într-o baltă de sânge, în vreme ce bărbatul a fost găsit spânzurat într-o magazie din curte. 


Fata avea un copil de doi ani, dintr-o relație anterioară. Azi noapte, cei doi au fost singuri acasă, astfel că nimeni nu știe de la ce a pornit conflictul sfârșit sângeros. Vecinii, în schimb, spun că nu au auzit gălăgie. 


Costel Țiripan era plecat la muncă în Germania de mai bine de zece ani și a venit în țară cu o săptămână înainte de Paște, pe 11 aprilie, pentru a petrece sărbătorile împreună cu tatăl și fratele său. Se pare că tânărul revenea periodic în țară, iar de câteva luni avea o relație cu tânăra pe care a omorât-o. Vecinii spun că era extrem de gelos. 


UPDATE - Tânărul găsit spânzurat a fost identificat ca fiind Costel Țiripan, de 29 de ani. Acesta a fost găsit spânzurat în magazie, de către tatăl lui, care a fost, de altfel, și cel care i-a alertat pe polițiști sunând la Serviciul unic de urgență 112. Trupul neînsuflețit al tinerei, iubita lui, a fost găsit în locuința tânărului. 
Potrivit localnicilor, tânărul venise din Germania, pentru a petrece sărbătorile pascale împreună cu rudele sale. 


Tragedie în localitatea constănțeană Dunăreni: o adolescentă de 17 ani a fost găsită înjunghiată, iar iubitul ei, spânzurat. Prima ipoteză este că tânărul și-a ucis prietena, după care s-a sinucis. La această oră, polițiștii criminaliști sunt la fața locului și adună probe. 


Comentează știrea

Invata Engleza
23 aprilie 2014
INVATA ENGLEZA

Acum poti invata Limba Engleza printr-o metoda unica in Romania testata pe zeci de mii de oameni.Iata cum poti invata Limba Engleza in 21 de zile.Afli mai multe detalii pe site-ul: www.invetiengleza.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7697 secunde