Arhiepiscopia Tomisului despre polițiștii închiși în biserici: "Preoții nu i-au încuiat. Au putut să iasă"

241
Arhiepiscopia Tomisului despre polițiștii închiși în biserici:

Articole de la același autor

Arhiepiscopia Tomisului a ținut să facă o serie de precizări în cazul polițiștilor constănțeni puși la pândă, în biserici. Astfel, reprezentanții bisericii spun că oamenii legii nu au fost încuiați în lăcașele de cult și că au putut ieși când au dorit. 


"Polițiștii au solicitat parohiilor accesul pe timpul nopții în respectivele lăcașuri de cult, iar parohiile au răspuns pozitiv, facilitându-le accesul. Prin urmare, polițiștii au fost liberi să intre și să iasă în/din biserici, conform planului lor de acțiune. În niciun caz preoții nu i-au încuiat în biserici pe polițiști, cum eronat s-ar putea înțelege", a precizat Arhiepiscopia Tomisului, în cadrul unui comunicat de presă.


De asemenea, Arhiepiscopia Tomisului a decis ca, de acum înainte, fiecare parohie să gestioneze valorile bănești astfel încât să nu mai rămână sume de bani peste noapte în biserici. Așadar, în fiecare zi, după încheierea activității bisericești, preoții vor centraliza donațiile făcute și le vor depune în locuri sigure, în conturi în bănci, seifuri, etc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Iunie 2015
Stire din Cultură-Educație : Lansare de carte  la Arhiepiscopie
Pagina a fost generata in 0.3908 secunde