Armata României la "AeroNautic Show 2018"

136
Armata României la

Articole recomandate

Militari ai Armatei României participă sâmbătă, 15 septembrie, la "AeroNautic Show Lacul Morii 2018", care se va desfășura, între orele 10.00-19.00, în Parcul Crângași și pe Lacul Morii din București.


În zona destinată expoziției statice din parcul Crângași, publicul va putea urmări spectacole susținute de Muzica Militară a Brigăzii 30 Gardă "Mihai Viteazul" și de Ansamblul Artistic al Armatei. 


Publicul va putea să viziteze zonele special amenajate de diverse structuri ale armatei, standul Academiei Tehnice Militare "Ferdinand I" cu echipamente militare aflate în fază experimentală de cercetare sau proiect, standul de carte al Editurii Militare cu titluri specifice, expoziția Muzeului Militar Național "Regele Ferdinand I" dedicată Centenarului Primului Război Mondial, iar cei interesați vor putea obține informații despre procesul de recrutare și selecție în Armata României.


În zona de spectacol de pe Lacul Morii, publicul va avea ocazia să asiste la un exercițiu demonstrativ de parașutare pe apă și recuperare, executat de un detașament de militari din cadrul Forțelor Terestre Române. Parașutarea se va face dintr-o aeronavă C-27J Spartan aparținând Forțelor Aeriene Române. 


Evenimentul este organizat de Asociația Aeronautică Română și Ministerul Apărării Naționale în calitate de partener și co-organizator, iar intrarea este liberă. Programul detaliat, harta zonei și alte informații vor putea fi accesate pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/aeronauticshowpage








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4048 secunde