Sute de posturi de subofițer în Armata României, scoase la concurs

19577
4
Sute de posturi de subofițer  în Armata României, scoase la concurs - sute-1517854170.jpg
Ministerul Apărării Naționale scoate la concurs aproape 400 de locuri cu 20 de specializări. Se pot înscrie soldații gradați profesioniști (SGP) și civilii care au absolvit liceul, au diploma de bacalaureat și au vârsta de până în 35 de ani, împliniți în anul 2018. De asemenea, este necesară o experiență de doi ani în serviciu ca SGP, calculată de la data finalizării programului de instruire și până la data începerii cursului, având în aprecierea de serviciu din ultimii 2 ani calificativul cel puțin "Bun".

Totodată, se pot înscrie și elevii claselor a XII-a și absolvenții de liceu cu diplomă de Bacalaureat, având vârsta de cel mult 35 de ani împliniți în anul 2018.

Candidații care optează pentru armele "auto", "geniu" și "tancuri" trebuie să posede permis de conducere auto categoriile B și C.

Școlarizarea urmează să fie făcută la Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre "Basarab I" din Pitești (1 an): 191 de locuri pentru candidați SGP; 136 de locuri pentru candidați civili și la Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene "Traian Vuia" din localitatea Boboc, județul Buzău (1 an): 35 de locuri pentru candidați SGP; 30 de locuri pentru candidați civili. Data limită de înscriere este 2 mai. 

Comentează știrea

Fiertu Marian
6 februarie 2018
Salut

La SGP care este varsta maxima mentionez ca am mai lucrat in domeniu

ovidiu
6 februarie 2018
școlarizare

școlarizarea se face în aceleași condiții în care se făcea armata pe vremuri. prostia în mapn s-a perpetuat... încă se fac sectoare cu șiretul de la bocanci, se strâng bani pentru detergenți... șamd

RAdu
6 februarie 2018
Multi incompetenti

Armata e saraca,asta auzi in mai toate unitatile.se cer prea multi bani d LA sgvisti nu ai cui sa te plangi intrun sistem inchis.nu dai bani ai viata grea. Riscuri mari,etc.de,ex,LA,um.01079,miercurea,ciuc,lunar 4oo,450,se duc inapoi in armata.ca au cluburi sportive,festivitati si,multe"ciordeli"pe foaie.vin cu tot felul de inventii,ca le trebuie bani,current,abonament autobuzul unitatii detergenti.etc,pai atunci pentru CE mai muncesc.in.armata lumea stie una si buna.ca e bine in armata...cei care merged in Afghanistan alta problema tehnica military depasita,se more pe capete din mimic teroristii au sisteme sofisticate bombe teleghidate de care nu ai cum sa scapi nici.in gaura de.sarpe,am fost Recent in AFRiCA centrala.pana si africanii sunt cu 100 de ani mai evoluati ca noi...

Marius
6 februarie 2018
Comunicat

Foarte bine ca se vor scoate posturi, deficitul este mare. Șalariu și colegialitate foarte bun. La SGP 40 de ani varsta maxima.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3633 secunde