Armata SUA va trimite tancuri în România

627
1
Armata SUA va trimite tancuri în România - armatasuatancuri-1417023263.jpg

Articole de la același autor

Armata americană ar intenționa să trimită aproximativ 150 de tancuri și vehicule blindate în mai multe state membre ale NATO, printre care și România, a precizat AFP preluat de Agerpres. Anunțul a fost făcut de generalul american Ben Hodges, iar tancurile și vehiculele blindate urmează să fie trimise în cadrul operațiunii "Atlantic Resolve", destinată să ofere siguranță statelor baltice, îngrijorare de manevrele Rusiei, în special în Ucraina. De asemenea, pe lângă vehiculele, urmează să fie trimise și trupe care vor participa la exerciții comune în statele res-pective.

Aproximativ 50 de blindate sunt deja pe teren, iar peste o sută de tancuri Abrams M1 și vehicule de luptă Bradley vor fi trimise în Germania și în alte state, pentru exercițiile comune. "Trupele vor veni pentru a participa la exerciții, apoi se vor întoarce acasă. Echipamentul va rămâne pe loc", a adăugat generalul Ben Hodges. 

Comentează știrea

DAN
27 noiembrie 2014
Unde e armata ?

Ce sa faca cele 150 de tancuri ? Am avut numeroase TAB-uri si tancuri pe care l-au dat la casat. Acestea trebuiau modernizate, aveam si noi ca stat dotare numeroasa si pusa la punct iar industria romanesca de profil avea de lucru.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3546 secunde