Arsenal de arme albe, într-un bolid cu numere de Bulgaria!

2322
Arsenal de arme albe, într-un bolid cu numere de Bulgaria! - 11d76a70993128207c4e21f6a7a83d6d.jpg
Un individ din localitatea Eforie Sud a venit, ieri, la Constanța, pornit să-și facă singur dreptate. Sub pretextul că are de recuperat o datorie, el a început să amenințe doi soți și să facă un scandal de mai mare frumusețea. Alertată fiind Poliția, oamenii legii care au venit la fața locului au descoperit că individul avea mașina burdușită cu tot soiul de arme albe!
Totul s-a întâmplat ieri dimineață, când polițiștii de la Secția 4 au fost solicitați pentru a interveni în vederea aplanării unui conflict. Apelul disperat venea din partea unei femei care reclama faptul că atât ea, cât și soțul ei erau amenințați de un bărbat. Acesta din urmă, în numele unei datorii pe care cei doi ar fi avut-o la el, a început să-i amenințe și să facă scandal.
Deplasându-se la fața locului, polițiștii de la Secția 4 au luat toate părțile implicate în conflict la sediu, în vederea audierii. În timpul percheziționării autoturismului marca BMW seria 3, cu numere de Bulgaria, aparținând lui Florin Stanimir, de 46 de ani, din Eforie Sud, - cel reclamat că a provocat scandalul -, oamenii legii au descoperit un adevărat arsenal de arme albe.
În portbagajul mașinii, polițiștii au găsit două săbii, o coadă de topor, două bâte de baseball, un baston telescopic și un box.
Polițiștii i-au întocmit dosar penal individului pentru port ilegal de arme albe, urmând ca cercetările să fie continuate cu acesta în stare de libertate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3332 secunde