Asasinul studentei japoneze mai este suspect în alte șase fapte. Procurorii au extins cercetările

213
Asasinul studentei japoneze mai este suspect în alte șase fapte. Procurorii au extins cercetările - asasinuljaponezeieanalfabet-1346237339.jpg
Asasinul studentei japoneze mai este suspect în alte șase dosare - un viol, soldat cu uciderea victimei, alte patru violuri, tâlhării și violări de domiciliu - , motiv pentru care procurorii Parchetului Înaltei Curți de Casație și Justiție au extins astăzi cercetările în cazul lui Vlad Nicolae, menționează Mediafax.ro.

Bărbatul este acuzat de omor calificat, viol și violare de domiciliu, cu privire la faptele comise în noaptea de 5 spre 6 august 2012, victima acestuia fiind Tudora Stănică.  Mediafax.ro mai scrie că Vlad Nicolae este acuzat de viol, tâlhărie, lipsire de libertate în mod ilegal și violare de domiciliu, cu privire la faptele din data de 25 februarie 2011, victima sa fiind Lenuța N.

Iar acestea nu sunt singurele acuzații. În perioada mai-august 2010, dar și în februarie 2012 bărbatul a mai avut două victime. Și în privința acestora este acuzat de viol, tâlhărie și violare de domiciliu.

Citește mai mult…



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8541 secunde