Sorin Blejnar, audiat la DNA în dosarul dispariției fostului său șef de cabinet: Codruț Marta nu avea datorii sau vicii și nici nu cunoștea mari secrete

168
Sorin Blejnar, audiat la DNA în dosarul dispariției fostului său șef de cabinet: Codruț Marta nu avea datorii sau vicii și nici nu cunoștea mari secrete - sorinblejnar91131900-1346238253.jpg

Sorin Blejnar a fost chemat astăzi la DNA pentru a da un supliment de declarație în dosarul dispariției fostului său consilier Codruț Marta. La ieșire fostul șef ANAF a declarat că Marta nu avea vicii ascunse, datorii și nici nu cunoștea mari secrete care să-i fi pus viața în primejdie, scrie Mediafax.ro.
Potrivit Mediafax, Blejnar a declarat că își dorește nespus de mult ca prietenul și fostul său consilier Codruț Marta să fie încă în viață, precizând totodată faptul că Secția de urmărire penală și criminalistică care instrumentează acest dosar poate atrage după sine alte concluzii.
În plus, a precizat Blejnar, Codruț Marta nu avea datorii, nu avea vicii ascunse și nici nu cunoștea secrete mari care să-i fi pus viața în pericol.
Marta este dat în urmărire națională după ce dispariția sa a fost semnalată la Poliție, în 25 mai, de soția lui, Andreea Marta, care a precizat că ultima dată soțul ei a fost văzut în 21 mai 2012.


Citește mai mult…


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5389 secunde