Asistent în stare gravă, după ce a căzut pe scări

261
Asistent în stare gravă, după ce a căzut pe scări - covercatdureazaoperfuzie1-1656573298.jpg
Poliţiştii vâlceni au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă în cazul unui asistent de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea care, miercuri seara, a căzut pe scara de incendiu a unităţii spitaliceşti vâlcene, au informat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu, a precizat că bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a fost transportat în stare gravă la o unitate spitalicească din Craiova, în prezent el fiind intubat, dar stabil.

"Poliţiştii municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi în jurul orei 19:03, de către un doctor de la o unitate medicală din Vâlcea, cu privire la faptul că un asistent din cadrul spitalului s-ar fi precipitat de pe scările de incendiu ale clădirii. Bărbatul a fost transportat la o unitate spitalicească din Craiova, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", a transmis reprezentanta IPJ Vâlcea.

Surse judiciare au precizat că asistentul s-ar fi prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde a solicitat îngrijiri medicale şi să i se facă o perfuzie, ulterior, o infirmieră anunţând că acesta a căzut pe scări.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7268 secunde