Concurs Asociația "O NOUĂ ȘANSĂ" a intrat în cluburile ONG-urilor constănțene

396

Articole de la același autor

Miercuri seară, La Palatul Elevilor, din Constanța, mai multe organizații neguvernamentale au fost invitate să își prezinte activitatea și să facă cunoștință în cadrul unei întâlniri organizate de Narcis Amza, președintele Organizației Municipale de Femei a PD-L Constanța.
O inițiativă binevenită și oportună pentru ca Asociația "O NOUĂ ȘANSĂ", creată de Cuget Liber, să își prezinte inițiativa curajoasă, aceea de a materializa un proiect privind înființarea unui centru de primire a persoanelor abuzate în propriile familii.
Am făcut astfel cunoștință cu reprezentanții altor ONG-uri și cu problemele și realizările lor. Am văzut oameni care au muncit enorm pentru realizarea unor proiecte în comunitate, pentru a oferi condiții de trai unor persoane defavorizate (de exemplu bolnavii de SIDA). Unii dintre ei au organizat o expoziție cu o serie de picturi foarte reușite și apreciate de asistență.
Amintim pe această cale că persoanele care doresc să afle mai multe detalii despre Asociația "O NOUĂ ȘANSĂ" sunt rugate să ne contacteze la adresele de e-mail: [email protected] și [email protected].

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9315 secunde