Trei persoane arestate sub acuzația de complicitate la proxenetism

332

Articole de la același autor

Magistrații de la Judecătoria Constanța au emis, ieri, mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pe numele lui Florin Cătălin Petcu, Constantin Iulian Gușă și Adil Rașid sub acuzația de lipsire de libertate în mod ilegal și complicitate la proxenetism.
De asemenea, magistrații au dispus ca Ervin Sali și Valentina B. să fie cercetați în stare de libertate, însă cu interdicția de a părăsi localitatea Constanța pe o perioadă de 30 de zile. Potrivit anchetatorilor, cele cinci persoane fac parte dintr-o rețea de proxenetism descoperite la începutul lunii martie. Capii rețelei sunt Aristocrate Chiriac, zis "Arinel", de 32 de ani, arestat deja, și Ervin Sali, zis "Mamuti", de 29 de ani.
Oamenii legii spun că indivizii racolau clienții prin anunțuri de la mica publicitate. Anchetatorii au descoperit șase locații, printre care și motelul "Barzotti", unde proxeneții și prostituatele își aduceau clienții.
Peste 20 de tinere au fost supuse unui astfel de regim. Din probele deținute a reieșit că o tânără era obligată să întrețină relații sexuale cu 30-35 de clienți pe zi și obținea aproximativ 2.000 de euro.
Una dintre prostituate a depus plângere împotriva proxeneților, afirmând că a fost sechestrată de aceștia într-unul dintre apartamente. În urma perchezițiilor efectuate, au fost găsiți zeci de mii de dolari și alte sume de bani în lei și valută, mai multe telefoane mobile, prezervative, cuțite și registre cu evidența clienților.
Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, Gigi Valentin Ștefan, probele noi apărute în dosar i-au determi-nat să extindă cercetările în acest caz și să formuleze propunerile de arestare.
Indivizii riscă, în cazul în care vor fi găsiți vinovați, pedepse cuprinse între trei și zece ani de închisoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7888 secunde