Astăzi este ultima zi de înscrieri la concursul de promovare în funcția de judecător la ICCJ

193
Concursul de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție se desfășoară în perioada 7 ianuarie-31 mai 2013, ultima zi de înscrieri fiind astăzi, 23 ianuarie, anunță Consiliul Superior al Magistraturii. 

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât organizarea, prin intermediul Institutului Național al Magistraturii, a concursului de promovare în funcția de judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, decizia fiind luată în 4 ianuarie 2013, în aceeași zi în care a fost ales și noul președinte al instituției. 

Potrivit CSM, concursul se va desfășura în perioada 7 ianuarie-31 mai 2013, pentru ocuparea unui număr de 29 de posturi vacante de judecător la ICCJ, respectiv 7 posturi la Secția I-a civilă, 6 posturi la Secția a II-a civilă, 10 posturi la Secția penală și 6 posturi la Secția de contencios administrativ și fiscal. 

"Se pot înscrie la concurs judecătorii și procurorii care îndeplinesc condițiile minime de vechime prevăzute de Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, care în ultimele 3 evaluări au avut calificativul <> și nu au fost niciodată sancționați disciplinar", precizează CSM. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 23 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : JAF LA O CASĂ DE PARIURI DIN MEDGIDIA
Miercuri, 23 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier la Constanța
Pagina a fost generata in 1.6705 secunde