ATAC în stil mafiot. Mai mulți romi au atacat cu săbii și furci o familie, în casă

301
1
ATAC în stil mafiot. Mai mulți romi au atacat cu săbii și furci o familie, în casă - smurd-1472801117.jpg

Articole recomandate

O familie din Drobeta Turnu Severin a fost atacată în casă de un clan de romi cu săbii, furci, topoare, bâte și macete. Un bărbat a fost tăiat cu sabia la cap și dus la spital. Agresorii au luat-o la fugă abia când una dintre victime a scos un pistol și i-a amenințat, informează România TV.

Familia atacată povestește cu groază cum s-a trezit cu zeci de romi din "clanul hingherilor" în casă. Au venit înarmați de luptă cu tot ce au găsit, de la macete până la furci.

Ținta atacatorilor a fost un tânăr de 32 de ani care i-ar fi înșelat la niște afaceri cu un microbuz. Atacatorii s-au răzbunat crunt, după ce l-au bătut bine, l-au tăiat în zona capului cu sabia chiar în fața rudelor. Omul a fost dus de urgență la spital.

"Funcțiile vitale au fost stabile. Plaga era sângerândă, dar a fost stabil hemodinamic și respirator. A fost tăiat cu sabia", a spus un medic.

Scandalul monstru s-a terminat abia când a ajuns acasă fratele victimei care a scos un pistol. Speriați, țiganii au luat-o la fugă.

Atacatorii au fugit cu o mașină pe care au abandonat-o în apropierea locuinței lor și apoi au dispărut. Polițiștii au găsit mașina în care era o furcă și au demarat o anchetă, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Ianis
2 septembrie 2016
Titlu gresit

Eu cred e stil indian ...mafioții tac și fac și maxim Îți trimit un curier

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9471 secunde