Atacatorul fratelui lui Săceanu a fost încătușat

1071
1
Atacatorul fratelui lui Săceanu a fost încătușat - celcare-1472229691.jpg
Ieri, Robert George Voinea, reținut pe bază de ordonanță, a fost prezen-tat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, în cazul bătăii aplicate, la începutul săptămânii, fratelui lui Săceanu, cunoscut ca și Cotnac. Acesta s-a ales cu un braț rupt, dar și cu traumatisme la nivelul capului. 


Înainte de a fi arestat, Robert Voinea a fost reținut pe bază de ordonanță și cercetat pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, portul și folosirea fără drept de obiecte periculoase și lovire sau alte violențe. 


Potrivit procurorilor, la data de 22 august, în jurul orelor 13:30, a pătruns în incinta restaurantului Entourage din Constanța, având asupra sa un baston telescopic și a folosit acest obiect pentru a-i aplica mai multe lovituri lui Cotnac, fratele lui Săceanu, căruia i-a provocat leziuni ce necesită 35-40 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, tulburând în acest mod ordinea și liniștea publică din incinta localului de mai sus. 


Totul ar fi plecat de la niște bani ceruți de Cotnac unor indivizi din restaurant, însă aceștia i-au spus să plece, dându-l afară din local. Nu a durat mult timp până când fratele lui Săceanu s-a întors și a pulverizat spray iritant, moment în care a fost luat la bătaie de unul dintre cei trei, în persoana lui Robert Voinea. Martorii au sunat la 112, iar oamenii legii au reușit să aplaneze conflictul înainte de a escalada și mai mult.


Comentează știrea

DODO
27 august 2016
politia este fraiera !

sa-i lasati pe mafioti sa-si ia gitul inte ei si o sa aveti mai putini de lucru

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5312 secunde