Atacatorul tinerei de 20 de ani, condamnat în trecut pentru tâlhărie și viol

183
Atacatorul tinerei de 20 de ani, condamnat în trecut pentru tâlhărie și viol - 646x4045-1542710292.jpg

Articole recomandate

Bărbatul care a atacat cu brutalitate o tânără, într-o scară de bloc din Alba Iulia este recidivist, fiind eliberat din Penitenciarul Aiud în urmă cu circa două luni.



Suspectul în cazul atacului din scara blocului M3 din Alba Iulia ar fi un recidivist eliberat din penitenciar în 2018. Potrivit unor surse uspectul principal al Poliției se numește Nicolae Tiberiu Drăgoi din Alba Iulia, condamnat anterior pentru tâlhărie și tentativă de viol. Ar fi fost dat în urmărire generală, prins și închis dar în 2017 ar fi făcut cerere de eliberare condiționată, iar în 2018 a fost eliberat. Bărbatul a fost eliberat condiționat din penitenciar în 15 septembrie 2018, acesta beneficiind și de prevederile legii privind recursul compensatoriu. "În noaptea de 17/18.11.2018, poliția a fost sesizată de către un reprezentant la spitalului cu privire la faptul ca la camera de gardă s-a prezentat o tânără care acuza pierderi de memorie si care este posibil sa fie victima unei infracțiuni. În urma examinării acesteia de către medici nu a rezultat că ar fi fost victima unei fapte comisa cu violență. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, le-a spus polițiștilor că nu-si amintește nimic si că nu își găsește telefonul mobil si portmoneul.



"În noaptea de 17/18.11.2018, poliția a fost sesizată de către un reprezentant la spitalului cu privire la faptul ca la camera de gardă s-a prezentat o tânără care acuza pierderi de memorie si care este posibil sa fie victima unei infracțiuni. În urma examinării acesteia de către medici nu a rezultat că ar fi fost victima unei fapte comisa cu violență. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, le-a spus polițiștilor că nu-si amintește nimic si că nu își găsește telefonul mobil si portmoneul. 


Polițiștii au deschis dosar penal pentru însușirea bunului găsit. Cu ocazia investigațiilor efectuate, polițiștii au reconstituit traseul tinerei, care nu locuiește în blocul unde a avut loc fapta, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere și au constatat că este vorba de o faptă de tâlhărie", au precizat reprezentanții IPJ Alba.



Aproximativ 11.000 de deținuți au fost eliberați de la începutul anului până la sfârșitul lunii octombrie, dintre care peste 9.000 în baza Legii nr. 169/2017 privind recursul compensatoriu a anunțat Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP). "Din unitățile subordonate Administrației Naționale a Penitenciarelor au fost puse în libertate 11.033 de persoane, 9.039 dintre acestea beneficiind de prevederile Legii 169/2017: 1.374 ca urmare a expirării duratei pedepsei în termen, 7.665 prin admiterea de către instanțele de judecată competente a liberării condiționate", a precizat ANP, citează adevarul.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8766 secunde