ATENTAT MANCHESTER / O nouă poză cu Salman Abedi, surprins cu o valiză albastră în ziua atacului

220
ATENTAT MANCHESTER / O nouă poză cu Salman Abedi, surprins cu o valiză albastră în ziua atacului - dbaynrcxsaava9s-1496121186.jpg
Autoritățile britanice au publicat luni seara o nouă imagine cu atacatorul sinucigaș Salman Abedi, care a fost surprins de camerele de supraveghere cărând o valiză albastră cu doar câteva ore înainte de a se detona în mijlocul mulțimii de la Manchester Arena. 


Polițiștii solicită informații din partea publicului pentru a reconstitui ultimele ore ale lui Abedi, potrivit Sky News, citat de Digi 24.


"Continuăm să urmărim mișcările finale ale lui Salman Abedi și suntem, în special, interesați unde se afla acesta între 18 și 22 mai 2017. Astăzi (n.r. luni), publicăm o imagine în care Abedi cară o valiză albastră și o copie a acestei valize. Știm că a vizitat zona străzii Wilmslow din Manchester".


De asemenea, autoritățile au cerut informații de la membrii publicului care au văzut valiza albastră a lui Abedi.


"Acesta este un articol diferit față de cel utilizat în atac. Nu avem niciun motiv pentru a considera că respectiva valiză și conținutul ei este periculos, dar le cerem oamenilor să dea dovadă de atenție", a declarat detectivul Russ Jackson.


Autoritățile britanice au arestat o nouă persoană în ancheta privind atentatul de la Manchester.


În paralel, polițiștii au percheziționat luni dimineață o locuință din Whalley Range, un cartier din sudul Manchester.


Atentatul comis în urmă cu exact o săptămână de un kamikaze, Salman Abedi, un britanic de origine libiană, s-a soldat cu 22 de morți și 116 răniți și a fost revendicat de gruparea Statul Islamic.


Autoritățile au reținut până acum 16 persoane, dintre care 14 se află încă în arest. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3387 secunde