Atenție! Mașină din Mangalia, furată în urma unui anunț pe Facebook!

4013
Atenție! Mașină din Mangalia, furată în urma unui anunț pe Facebook! - 2-1577529487.jpg

Articole de la același autor

La data de 27 decembrie, în jurul orei 18:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați de către un bărbat de 42 de ani cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul parcat pe strada Rozelor din municipiul Mangalia.

În scurt timp, în urma activităților desfășurate, polițiștii constănțeni au depistat autoturismul în cauză pe strada Negru Vodă din municipiu, iar la volanul acestuia au identificat un tânăr de 22 de ani, din orașul Cernavodă, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că tânărul în cauză ar fi intrat în posesia cheilor în urma vizualizării unui anunț postat pe rețelele de socializare de către o persoană care le-ar fi găsit pe stradă.

Totodată, polițiștii au reținut în sarcina tânărului infracțiunea de furt calificat, faptă comisă la data de 22 decembrie, acesta fiind bănuit că ar fi pătruns în locuința unui bărbat, din localitatea Valu lui Traian, și sustras un sistem audio, în valoare de aproximativ 600 de lei.

În ambele cauze, prejudiciile au fost recuperate în totalitate și predate părților vătămate.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă.

Pe această cale, polițiștii constănțeni reamintesc cetățenilor că cea mai sigură cale pentru a ajuta proprietarii să intre în posesia bunurilor pierdute este să să se deplaseze, de îndată, la cea mai apropiată secție de poliție pentru a le declara și înmâna autorităților competente.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1136 secunde