Șofer prins în timp ce încerca să dea mită 5000 lei unui polițist!

224
Șofer prins în timp ce încerca să dea mită 5000 lei unui polițist! - img-1576661075.jpg

Articole recomandate

Marți, 17 decembrie 2019, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Antcorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vrancea, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 34 de ani din județul Vrancea, după ce a remis suma de 5000 lei unui agent de poliție din cadrul compartimentului rutier al Poliției Municipiului Adjud, pentru ca acesta să îl favorizeze pe timpul derulării anchetei într-un dosar penal în care făptuitorul era cercetat pentru conducere sub influența alcoolului.


În fapt, la data de 13.12.2019, polițistul a sesizat D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Vrancea cu privire la faptul că bărbatul s-a prezentat la locul său de muncă și i-a propus să accepte primirea sumei de 5000 de lei pentru a nu mai continua cercetările și a nu-i mai întocmi dosar penal după ce, în ziua precedentă, făptuitorul fusese depistat conducând pe drumul public o autoutilitară având o concentrație de 0,63 mg/ litru alcool pur în aerul expirat.


Deși agentul de poliție a refuzat fără echivoc propunerea făptuitorului, acesta a insistat solicitându-i întrevederi atât în ziua de 14, cât și în ziua de 16 decembrie a.c., fiind refuzat de fiecare dată.


Ieri, 17 decembrie a.c., în jurul orei 14.00, făptuitorul s-a prezentat din nou la locul de muncă al denunțătorului cerându-i o întrevedere, ocazie cu care a fost prins în flagrant în timp ce remitea denunțătorului suma de 5000 de lei în scopul menționat.
În cauză a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, suspectul fiind cercetat în stare de libertate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4105 secunde