Mită de 8000 de lei, refuzată de un polițist! Bărbatul, prins în flagrant

154
Mită de 8000 de lei, refuzată de un polițist! Bărbatul, prins în flagrant - id41745inquamphotosadrianpiclisa-1576659314.jpg
La data de 17.12.2019, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Direcția Anticorupție pentru Municipiul București și Județul Ilfov (D.A.M.B.J.I.), sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov au prins în flagrant o persoană fără calitate specială, cu prilejul remiterii sumei de 8000 lei unui ofițer de poliție din cadrul IPJ Ilfov – Poliția Stațiunii Snagov, martor denunțător, pentru ca acesta să propună o soluție de clasare într-un dosar penal în care inculpatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Dosarul s-a constituit în urma denunțului depus la D.A.M.B.J.I. de lucrătorul de poliție cu privire la faptul că, în luna septembrie 2019, cu ocazia audierii bărbatului cercetat, acesta i-a promis suma de 2000 de lire în scopul menționat.


Ca urmare a audierii, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov a dispus față de persoana în cauză punerea în mișcare a acțiunii penale și cercetarea sub măsura controlului judiciar, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.


La documentarea cazului, lucrătorii Direcției Anticorupție pentru Municipiul București și Județul Ilfov au beneficiat de sprijinul Serviciului Tehnic din cadrul DGA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2388 secunde