Fiul lui Dincă, cercetat sub control judiciar

189
Fiul lui Dincă, cercetat sub control judiciar - dinca-1576659611.jpg
Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a precizat miercuri că polițiștii vor propune ca Daniel Dincă, fiul lui Gheorghe Dincă, să fie cercetat sub control judiciar, după ce ar fi agresat mai mulți jurnaliști, potrivit Agerpres.

"Este un lucru inacceptabil ce s-a întâmplat ieri (marți - n.r.). Astăzi se vor prezenta organele de poliție cu o propunere pentru control judiciar față de domnul Dincă (Daniel - n.r.)", a spus Licu, la CSM.

În cursul zilei de marți, mai mulți jurnaliști au reclamat la Poliție că au fost bătuți de fiul lui Gheorghe Dincă.

"Astăzi, la ora 15,01, prin apel la 112, un jurnalist a sesizat faptul că el, precum și alți colegi din presă au fost loviți de un bărbat pe care doreau să îl intervieveze. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 17, precum și un echipaj de prim ajutor. La acest moment persoanele vătămate sunt audiate și, de asemenea, bărbatul reclamat ca agresor este căutat în vederea audierii", informa Biroul de presă al Poliției Capitalei.

Cercetările se vor desfășura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 5.

Potrivit unor informații apărute în presă, fiul lui Gheorghe Dincă a fost așteptat, marți, la sediul Consiliului Național al Audiovizualului de mai mulți jurnaliști. La vederea lor, acesta ar fi intrat în conflict cu ziariștii, după care ar fi lovit un cameraman, în timp ce altul a filmat scena. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1877 secunde