Atenție, pietoni! Polițiștii rutieri dau amenzi

176
1
Atenție, pietoni!  Polițiștii rutieri dau amenzi - atentiepietoniamenzi-1409674367.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri constănțeni desfășoară o activitate pentru reducerea numărului de accidente rutiere grave, dar și pentru diminuarea cauzelor generatoare de evenimente tragice. Astfel, în ultimele 24 de ore, rutieriștii au dat nu mai puțin de 210 sancțiuni.

Cei mai amendați au fost pietonii (137) prinși traversând prin loc nepermis. Aceștia s-au ales cu o amendă de 180 lei. De asemenea, 13 șoferi au fost sancționați pentru că nu purtau centura de siguranță, iar alți 28 de conducători auto au fost prinși în timp ce conduceau cu viteză, peste limita legală admisă.

În plus, rutieriștii au reținut cinci permise de conducere, dintre care unul pentru neacordare prioritate autovehicule, unul pentru depășirea cu peste 50 km/h a vitezei legale admise și unul pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. 

Comentează știrea

admirator
3 septembrie 2014
exact ce va spuneam eu:

se da amenda pietonului, care traverseaza neregulamentar, in lipsa traficului pe soseaua respectiva. Cel putin asa rezulta din proba. (Fotografia publicata.) Vedeti vreo masina -in jur- care circula regulamentar pe carosabil? Legea reglementeaza circulatia! Participarea la traffic. Daca nu exista traffic, legea nu poate fi aplicata. Deci amenda asta e abuziva si nelegala. Poate fi contestata in justitie. Daca era o curba cu lipsa de vizibilitate, puteai spune (ca politist) ca pericolul e dupa colt si nu-l poti anticipa. Deci, amenda e legala. Dar cand vezi kilometri intregi de strada fara nici o masina... Ridicoli! Aveti grija, stimati politisti si stimate politiste, sa nu va amendati singuri!

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : S-au întors din Bulgaria
Pagina a fost generata in 0.7554 secunde