Atenție, șoferi! Ce spun polițiștii rutieri despre trafic

216
Atenție, șoferi! Ce spun polițiștii rutieri despre trafic - politia1354102025-1358499196.jpg

Având în vedere faptul că precipitațiile influențează negativ desfășurarea traficului rutier și pot favoriza producerea unor accidente rutiere grave, Poliția Rutieră recomandă tuturor conducătorilor de autovehicule:


Să circule cu viteză redusă, să mărească distanța de siguranță în mers, să utilizeze luminile de întâlnire și să evite efectuarea manevrelor în trafic fără o temeinică asigurare (depășiri, treceri de pe o bandă pe alta etc.).


În situația în care vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza condițiilor meteo, folosirea luminilor de către ceilalți conducători auto reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers.

De aceea, recomandăm ca luminile de întâlnire să fie folosite pe timpul zilei permanent, mai ales în condiții de vreme nefavorabilă.


De asemenea polițiștii rutieri recomandă, pietonilor să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric și numai după ce sunt siguri că intenția lor de a traversa a fost observată de către șoferi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Situația traficului rutier
Joi, 17 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Șoferi, se măresc amenzile!
Pagina a fost generata in 0.6179 secunde