ATENȚIE ȘOFERI! CIRCULAȚIE DEVIATĂ PE AUTOSTRADA SOARELUI!

1556
3
ATENȚIE ȘOFERI! CIRCULAȚIE DEVIATĂ PE AUTOSTRADA SOARELUI! - auto-1469087704.jpg
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, până în jurul orei 18:00, pe autostrada A2, pe sensul de mers București - Constanța, pe tronsonul Fundulea - Lehliu-Gară, între kilometrii 48-49 și 50-52, se execută lucrări de întreținere în zona mediană, iar circulația este deviată de pe banda a doua pe prima. Le recomandăm conducătorilor auto să semnalizeze din timp și să se asigure înainte de a schimba banda de circulație.

Polițiștii rutieri care patrulează pe autostrăzi au constatat că zilnic, mulți conducători auto opresc nejustificat pe banda de urgență, mai ales pe Autostrada Soarelui, creând situații periculoase. Din statisticile accidentelor rutiere produse pe autostrăzi reiese că sunt frecvente cazurile în care autovehicule oprite pe banda de urgență au fost lovite de altele. Conducătorii auto care au provocat aceste accidente fie au fost neatenți sau obosiți, fie nu au observat autovehiculele oprite din cauza vizibilității reduse (ceață, întuneric, lumină solară puternică etc.).

Pe banda de urgență pot circula doar autovehiculele cu regim prioritar care se deplasează la intervenții sau în misiuni cu caracter de urgență. În cazul unei pene sau defecțiuni tehnice, porniți luminile de avarie, echipați-vă cu vesta reflectorizantă, scoateți pasagerii din autovehicul în afara părții carosabile și amplasați triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanțe mai mari!

Amintim că, oprirea nejustificată sau circulația pe banda de urgență a autostrăzilor se sancționează cu trei puncte de penalizare și cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancțiuni (4 sau 5 puncte-amendă).

Comentează știrea

DC
21 iulie 2016
Oportunitate nouă!

Oportunitate nouă! Suntem foarte serioși și oferim posibilitatea unor câștiguri suplimentare în timpul liber. Nu trebuie să cumpărați sau să plătiți ceva. Trebuie doar să ne cereți mai multe detalii, la adresa de email: [email protected]

Cosmin Stoica
21 iulie 2016
Este timpul sa castigi bani!

Este timpul sa castigi bani! Aceasta oportunitate este numai pentru oamenii ambitiosi, calmi, rabdatori, deschisi la noi oportunitati, capabili sa inteleaga doar cateva idei simple. Activitatea este foarte simpla si se poate desfasura in timpul liber. Pentru detalii, intră acum pe site-ul http://bit.ly/294Cexh

Hollywood
22 iulie 2016
Sunteți imbecili la ZCL?

În articol este vorba de o restricție în banda a 2-a pe două segmente pe A2 iar în fotografie arătați că A2 este închisă la Cernavodă și circulația este dirijată spre DN22C, pe drumul vechi. Băi dar nu vă controlează nimeni înainte să postați toate prostiile? Plm.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9217 secunde