Atenție, șoferi! Se schimbă regulile de circulație în stațiunea Mamaia

4234
3
Atenție, șoferi! Se schimbă regulile de circulație  în stațiunea Mamaia - traficdeviatmamaia1405259698-1429927298.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța anunță că, în stațiunea Mamaia, vor fi operate mai multe modificări privind circulația autovehiculelor. Astfel, începând de marți, 28 aprilie, traficul rutier din zona Perla, adică de la intersecția bulevardelor Mamaia cu Aurel Vlaicu va fi redirijat, după cum urmează: din direcția Pescărie spre Năvodari: înainte, pe două benzi de circulație, cu prioritate față de celelalte direcții l din direcția Năvodari spre Constanța: spre Bulevardul Aurel Vlaicu, la dreapta, pe două benzi l din direcția bulevardul Aurel Vlaicu spre Năvodari: înainte, pe opt benzi de circulație, cu respectarea semnificației indicatoarelor și marcajelor rutiere l din direcția bulevardul Aurel Vlaicu spre Pescărie (Sat Vacanță): la dreapta, pe două benzi de circulație.

Începând de marți, viteza maximă admisă pe bulevardul Mamaia, în stațiune, este de 50 km/oră, semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere la cele trei intrări în stațiunea Mamaia.

Comentează știrea

Florin Frumosu
25 aprilie 2015
Intersectia de la Perla

In afara limitei de 50 km la ora ce alte schimbari mai sunt,ca e fix ca si pana acum?

soferache
26 aprilie 2015
FLUIDIZARE !!!

Gi-ra-to-riu ! Vor fi cozi kilometrice de masini pe podul de la Perla ! Si... lasati, fratilor, 70km/ora in Mamaia daca vreti fluidizare a traficului ! Se vor tarai masinile cu 50/ora intre giratorii, si se vor face ambuteiaje ca in fiecare an ! Doamne, cand ne trezim odata ?!

Nicu
26 aprilie 2015
Nu sunt absolvent al facultatii de astronomie din Kenya si nici cunoascator al scrierii chinezesti.

Totusi, e certitudine, trebuie sa ma pun la punct cu aceste doua probleme pt. a putea intelege ocultele informatii transmise de jurnalistii romani, in special ale acelora detinatori de premii Nobel. Pina voi rezolva aceste doua probleme, poate doreste cineva sa-mi lumineze si mie mintea ce inseamna "…celelalte directii l din …" si "…pe doua benzi l din …".

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5205 secunde