Au atacat o navă în timp ce echipajul dormea

562
Doi bărbați din Cernavodă au fost reținuți și prezentați judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru că au furat mai multe bunuri de la bordul unui împingător, sub pavilion Ungaria, în timp ce se afla în portul de la Cernavodă.
Potrivit agentului Angelica Oprea, de la IJPF Ialomița, furtul a avut loc în noaptea de 1 spre 2 decembrie. Membrii echipajului au povestit polițiștilor că, între orele 3 și 4, în timp ce echipajul navei dormea, persoane necunoscute au pătruns la bordul navei, printr-o fereastră lăsată întredeschisă, de unde au furat bunuri în valoare de 180 de euro, printre care două aparate DVD, trei telefoane mobile și două cabluri în lungime de 100 de metri.
În urma cercetărilor întreprinse, s-a constatat că autorii furtului sunt Adrian G. și Marian S., ambii cu domiciliul în Cernavodă, care, de altfel, în urma audierilor, și-au recunoscut fapta, returnând o parte din bunurile furate, respectiv DVD-urile și telefoanele mobile.
Cei doi au fost prezentați judecătorilor de la Medgidia, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, pentru furt calificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6724 secunde