Au bătut măr un adolescent pentru un telefon mobil

243
2
Au bătut măr un adolescent pentru un telefon mobil - aubatutmarunadolescent-1391705332.jpg

Articole de la același autor

Doi tineri din orașul Năvodari au fost arestați preventiv, după ce au bătut crunt un alt tânăr, pentru a-i fura telefonul mobil. Cei doi, Dan Iulian Dănilă, de 17 ani, și Alexandru Vasile, de 18 ani, au fost acuzați de tâlhărie. 
Potrivit anchetatorilor, infracțiunea a fost comisă, luni, 3 februarie, într-un bloc de nefamiliști de pe strada Mării din localitate. Inițial, Dan Iulian Dănilă a abordat victima, un tânăr de 18 ani, pretinzându-i telefonul mobil. Ulterior, între cei doi a izbucnit o dispută, în urma căreia victimei i-a căzut telefonul din buzunar, astfel că suspectul a reușit să sustragă doar acumulatorul și cheile. S-a întors însă, însoțit de un alt individ, Alexandru Vasile și iar au amenințat și bătut victima, pentru a-i fura telefonul. 
În urma loviturilor primite, partea vătămată a suferit leziuni care necesită 16 - 18 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Cei doi suspecți sunt acuzați de tâlhărie și tentativă la tâlhărie, iar magistrații Judecătoriei Constanța au dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. 


Comentează știrea

gigi
7 februarie 2014
duru

Iar tu esti proasta ca noaptea. Cum sa bati mar? De ce nu pruna? Sau gutuie?

dr akon
7 februarie 2014
pt comentator

Esti gutuie!Sau ai trait in padure!L-a batut mar!Adica l-a inrosit stii ca merele sunt rosii,iar daca nu sunt fac anumite Pete cand se invechesc.Ca niste vanatai.E un proverb

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4527 secunde