Copil amenințat și tâlhărit cu o … brichetă!

246
Copil amenințat și tâlhărit cu o … brichetă! - copilamenintatsitalharitbricheta-1391188673.jpg

Articole de la același autor

Doi adolescenți din Mangalia au fost arestați preventiv pentru tâlhărie, după ce au jefuit un alt copil, în vârstă de 14 ani. Potrivit oamenilor legii, infracțiunea s-a petrecut sâmbătă, 18 ianuarie, în jurul orei 21,00. Suspecții au observat, pe strada Dobrogei din municipiul Mangalia un grup de trei copii și i-au urmărit. Amenințându-i, suspecții i-au alungat pe doi dintre puștani, iar celui de-al treilea i-au băgat un spate un obiect - victima a crezut că este un cuțit! - și l-au obligat să le dea telefonul mobil, un Samsung Galaxy S2. De cum a scăpat din mâinile agresorilor, minorul le-a spus părinților prin ce a trecut, care au sunat la Serviciul unic de urgență 112 și au cerut sprijinul polițiștilor. 
Suspecții au fost prinși și identificați ca fiind Florin I. și Gean A., ambii de 17 ani, vechi cunoștințe de-ale oamenilor legii, căci mai sunt cercetați și în alte dosare, pentru furturi și tâlhării. În timpul audierilor, tinerii au recunoscut comiterea tâlhăriei, dar au povestit că nu au avut niciun cuțit asupra lor ci l-ar fi amenințat pe băiat cu o brichetă. 
Cei doi au fost reținuți și duși în fața magis-traților Judecătoriei Mangalia, care au dispus arestarea lor preventiv pentru 19 zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.528 secunde