Elevii acuzați că au violat o colegă rămân după gratii

1473
2
Elevii acuzați că au violat o colegă rămân după gratii - eleviacuzativiolbabenco-1391188711.jpg

Articole de la același autor

Cei cinci elevi, trimiși în judecată sub acuzația că au violat o colegă de 15 ani, dar și tânărul de 23 de ani, acuzat de șantaj, vor mai petrece o perioadă după gratii. Astăzi, s-a judecat la Tribunalul Constanța recursul depus de apărătorii legali ai celor șase băieți. După analizarea probelor, magistrații au respins recursurile lor și au dispus menținerea deciziei Judecătoriei Con-stanța de arestare preventivă. Reamintim că Florin Cristian G., Dan Cristian I., Severius Alexandru V., Flavius Evelin Vasile S., Sever Tekin A. au fost acuzați că au violat-o pe minora Roxana B., profitând de imposibilitatea acesteia de a se opune, atât la locuința unuia dintre ei, cât și la domiciliul fetei. Al șaselea inculpat, Răzvan Claudiu Sîrbu, este acuzat de șantaj, după ce i-a amenințat pe doi dintre inculpați, în scopul de a-i convinge să-l facă scăpat pe unul dintre suspecți.


Comentează știrea

Tatăl nostru
1 februarie 2014
AJUTOR

Lăsate în libertate animalele astea bolnave, vor deveni repede un grav pericol public. Pentru că,în cele din urmă, părinții unor fetițe batjocorite îi vor spânzura și le vor da foc, ajungând după gratii în locul lor. Nu uitați că nimfomanele și complicii lor cei mai periculoși sunt încă în libertate.La cușcă cu ei, pe termen maxim, dacă judecătorii sunt niște oameni responsabili !

Mihai.B.
1 februarie 2014
Adendum

Aveti perfecta dreptate ,comentatorul #1 - Este exact sentimentul meu (care sunt tatã de fatã) Aceste mizerii de oameni , nu merita decât pedeapsa maximã , asortata cu o castrare chimicã (asta daca urmam calea legala] EU CA PARINTE , LE-AS TAIA BOASELE SI I-ASI FACE SA LE MANANCE , ASA ....CRUDE...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8684 secunde