Au dat atacul la automatul cu cafea

126
1

Articole recomandate

Doi tineri din localitatea constănțeană Mihail Kogălniceanu sunt cercetați de oamenii legii după ce s-a stabilit că sunt autorii unui furt. La începutul lunii august, polițiștii au fost sesizați cu privire la un furt de pe Șoseaua Constanței, din Cumpăna. 


Oamenii legii au fost informați că în noaptea de 7 spre 8 august, hoții au dat atacul la un aparat de cafea. Indivizii au forțat sistemul de închidere de unde au furat caseta în care se colectează banii. 


În urma verificărilor efectuate, anchetatorii au stabilit că autorii sunt doi tineri de 22 și 23 de ani. Pe numele celor doi a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat și sunt cercetați în stare de libertate.


Comentează știrea

Alina
22 octombrie 2015
locuri de munca

Acum! Castigati bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Vrem sa colaboram numai cu oameni extrem de seriosi,din toate localitatile tarii, doritori sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, intr-o activitate lejera si interesanta, in timpul liber sau full-time. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Joi, 15 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Hoții i-au trecut pragul casei
Miercuri, 14 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Patru mașini jefuite
Marţi, 13 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Furturi pe bandă rulantă
Pagina a fost generata in 0.5075 secunde