AU DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ! Frații Becali au recunoscut că au dat mită judecătoarei Terceanu

389
2
AU DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ! Frații Becali au recunoscut că au dat mită judecătoarei Terceanu - fratiibecali-1448371577.jpg
Frații Becali nu își găsesc liniștea. Ioan și Victor Becali au fost scoși iar din penitenciar și aduși la DNA.

Cei doi sunt acuzați că i-au dat mită judecătoarei Geanina Terceanu pentru a fi achitați în dosarul Transferurilor. În timpul audierilor, frații Becali și-au recunoscut faptele.

Judecătoarea Geanina Terceanu și frații Ioan și Victor Becali, arestați preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată vineri seara de Curtea de Apel București și este executorie, dar nu este defintivă. Geanina Terceanu va fi dusă în arestul Poliției Capitalei, în timp ce Victor și Ioan Becali sunt încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă, fiind condamnați în dosarul transferurilor.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au reținut-o joi pentru 24 de ore pe judecătoarea Geanina Terceanu, în dosarul în care este acuzată că ar fi primit mită pentru a-i achita pe greii fotablului românesc în dosarul Transferurilor. Potrivit oamenilor legii, judecătoarea de la Tribunalul București ar fi primit mita pe stadionul Ghencea.

Procurorii au anunțat că în cazul fraților Becalii, Ioan și Victor, nu s-a luat nicio măsură preventivă pentru că cei doi execută pedepse cu închisoare.

Judecătoarea Geanina Terceanu a primit "Dosarul transferurilor de fotbaliști" la data de 24 februarie 2009, dosar în care Ioan Becali, Victor Becali și Cristian Borcea fuseseră trimiși în judecată pentru comiterea unor infracțiuni de înșelăciune și evaziune fiscală, scrie realitatea.net



Comentează știrea

curiosul
24 noiembrie 2015
oare mita?

cum se face ca judecatorul a luat bani, credem ca e minciuna, asa fac cei cu bani 'munciti'; dar pe cei care elibereaza infractorii, lucreaza 'curat'? mai vrem in (m)ue !!

ai-kido
24 noiembrie 2015
abtinere

poate ii aflam pe cei care au rupt scoala 29 m viteazu/foarte urat adn sa faci acuzatii nefondate doar din ura!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3098 secunde