Tenis: Horia Tecău, cu gândul la Jocurile Olimpice de la Rio

99
1
Tenis: Horia Tecău, cu gândul la Jocurile Olimpice de la Rio - tecau-1448371016.jpg

Articole de la același autor

Aflat astăzi, la Constanța, Horia Tecău, câștigătorul probei de dublu a Turneului Campionilor, a vorbit despre obiectivele de anul viitor. Pe lângă viitoarele turnee alături de coechipierul său, Horia se gândește și la Jocurile Olimpice.


"E greu imediat după ce mi-am îndeplinit cele mai mari vise ale mele să vin imediat cu următorul în două zile. Deocamdată am nevoie de un timp să mă odihnesc, să mă relaxez. Vom avea și perioadă de pregătire înaintea anului competițional 2016 în care voi discuta împreună cu partenerul meu noile obiective. Cu siguranță următorul titlu de Grand Slam este primul obiectiv pentru noi, Australian Open, în ianuarie, dar mai mult decât atât ne dorim să continuăm acest progres constant și să creștem în joc și nu numai. Un mare obiectiv pentru noi anul viitor este o medalie la dublu mixt. Cred că este un obiectiv real. Putem obține o medalie și la dublu și la simplu feminin și la dublu mixt. Pentru prima dată de mult timp sunt șanse reale la o medalie. La dublu sperăm că ne putem lupta pentru o medalie, chiar cea de aur.", a declarat Horia Tecău.



Comentează știrea

Cristina
24 noiembrie 2015
Sansa ta!

Ce poate fi mai comod decat sa faci bani de acasa, in fata calculatorului? Si...cum ar fi daca cineva te-ar ajuta, te-ar invata cum sa faci asta? Totul e foarte serios! E un proiect nou, de mare amploare si am dori sa ni te alaturi! Te asteptam! Daca doriti mai multe informatii, trimiteti un email cu textul DETALII la adresa [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6057 secunde