Turneul Campionilor

Mergea și Bopanna încheie grupa cu o înfrângere

92
Mergea și Bopanna încheie grupa cu o înfrângere - mergeaturneulcampionilor-1447955958.jpg

Articole de la același autor

Perechea formată din jucătorul român de tenis Florin Mergea și indianul Rohan Bopanna a fost învinsă, ieri, în proba de dublu din cadrul Turneului Campionilor de la Londra, scor 4-6, 6-1, 5-10, de italienii Simone Bolelli și Fabio Fognini. Cu toate acestea, Mergea și Bopanna și-au asigurat primul loc în grupă, fiind calificați în semifinale, după ce au câștigat primele meciuri din grupă. 


După închiderea ediției, s-a mai disputat meciul dintre americanii Bob și Mike Bryan și Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie / Australia). 


Cuplul româno-indian a câștigat până acum 400 de puncte ATP și un premiu total de 146.000 de dolari. Mergea și Bopanna vor juca, sâmbătă, în semifinalele turneului găzduit de O2 Arena din Londra. 


Astăzi, se vor încheia și meciurile din cealaltă grupă: Ivan Dodig / Marcelo Melo (Croația / Brazilia, nr. 3) - Marcin Matkowski / Nenad Zimonjici (Polonia / Serbia, nr. 7), de la ora 14.00 și Horia Tecău / Jean Julien Rojer (România / Olanda, nr. 2) - Pierre-Hugues Herbert / Nicolas Mahut (Franța, nr. 6), de la ora 19.45. Partidele pot fi urmărite pe Digi Sport. Perechea româno-olandeză este sigură de prezența în penultimul act, având două victorii, dar nu este sigură pe ce loc va încheia grupa, pe primul sau al doilea. 


În semifinale, vor juca prima clasată din Grupa A cu echipa de pe locul doi din Grupa B și locul unu din Grupa B cu a doua clasată din A.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5037 secunde