Video Galerie foto / PERFORMANȚĂ EXTRAORDINARĂ! Tecău și Rojer, câștigătorii Turneului Campionilor

197
1
Galerie foto / PERFORMANȚĂ EXTRAORDINARĂ! Tecău și Rojer, câștigătorii Turneului Campionilor - tecausirojer-1448227238.jpg

Articole de la același autor

Perechea formată din jucătorul român Horia Tecău și olandezul Jean Julien Rojer a câștigat titlul probei de dublu din cadrul Turneului Campionilor, după ce a dispus de cuplul româno-indian Florin Mergea și Rohan Bopanna, scor 6-4, 6-3.


Cuplul româno-olandez s-au impus fără emoții într-un meci care a durat o oră. Tecău și Rojer vor încheia anul pe primul loc în clasamentul mondial pe echipe


La festivitatea de premiere, Florin Mergea a declarat:


"Jucăm împreună de cateva luni (n.r. cu Rohan Bopanna) și cred că rezultatele sunt extraordinare. Felicitari adversarilor pentru sezonul incredibil".


Pentru acest succes, Tecău și Rojer vor primi un cec 423.000 de dolari și 1.500 puncte, în timp ce învinșii vor primi un cec de 229.000 dolari și 800 puncte. 


După ce a primit trofeul, Horia Tecău a afirmat:


"Am crezut mereu că putem câștiga un asemenea trofeu. Felicitări lui Florin și lui Rohan, pentru că au avut un an foarte bun și să continuie așa și anul viitor. Le mulțumesc prietenilor, familiei, celor care au fost alături de noi. Mulțumim foarte mult suporterilor români care ne-au susținut. E un mod foarte frumos de a încheia sezonul."


Comentează știrea

Berry
23 noiembrie 2015
chess

Apetrey este CRIMINAL

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7572 secunde