Concurs Au fost găsite armele furate de la Ciorogârla

224

Articole recomandate

Armele furate de la UM 01916 Ciorogârla în luna ianuarie au fost găsite, în urma a 45 de percheziții în București, Ilfov și alte județe.
Peste 20 de persoane au fost audiate, ieri, în cazul armelor dispărute, spun surse judiciare pentru NewsIn, precizând că armele au fost găsite în localitatea Dragomirești, județul Ilfov.
400 de jandarmi, polițiști și procurori DIICOT au participat la acțiunea de ieri, la care au fost folosite elicoptere MAI. Elicopterele reperează căldura umană și pot identifica o persoană de la distanțe mari.
Cele 45 de percheziții efectuate dimineață în cazul armelor dispărute de la Ciorogârla au legătură cu membrii clanului Preda, informații despre implicarea acestui clan existând de mai multe luni.
Cel puțin 50 de arme au dispărut din depozitul Unității Militate Ciorogârla, ce aparține Aviației. Printre acestea, se află o mitralieră cu afet, mai multe pistoale-mitralieră și pistoale-mitralieră cu pat rabatabil.
Sigiliul unui depozit din Unitatea tehnică militară din Ciorogârla, județul Ilfov, a fost găsit rupt pe 28 ianuarie.
Între timp, săptămâna trecută, Tribunalul Militar Teritorial București a admis, în recurs, cererile de eliberare condiționată sub control judiciar, formulate de cei șapte arestați în dosarul Ciorogârla. Decizia instanței militare este definitivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 28 Decembrie 2009
Stire din Eveniment : Trei pietoni dintr-o lovitură
Pagina a fost generata in 1.9331 secunde