Au furat și credeau că scapă basma curată

255
Au furat și credeau că scapă basma curată - 94460ebe3289387a86d97b4aa8ea6263-1352925728.jpg
Polițiștii constănțeni au prins în flagrant doi bărbați care încercau să fugă cu mai multe bunuri pe care le furaseră din sediul unei societăți. Marți seară, oamenii legii efectuau controale de rutină în stațiunea Mamaia și au observat doi indivizi care cărau diverse bunuri. Polițiștii s-au grăbit să-i prindă și doar câteva secunde mai lipseau până ca aceștia să ia autobuzul și să se facă nevăzuți.

În urma perchezițiilor, s-au descoperit bunurile furate: o im-primantă, un aparat de cafea, un rucsac și o haină de damă. 


Tinerii nu au vrut nici în ruptul capului să recunoască că au furat bunurile, declarând că le dețineau.

Polițiștii însă nu s-au lăsat cu una, cu două. Aceștia au găsit, în haina de damă, o factură telefonică, prin intermediul căreia au putut da de proprietarii bunurilor. Oamenii legii au stabilit că bărbații, de 24, respectiv 26 de ani, unul din Buzău, celălalt din Râm-nicu Vâlcea, au pătruns în societate prin forțarea unei ferestre.

Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Au vrut să fure componente auto
Pagina a fost generata in 0.271 secunde