Au furat un laptop dintr-un BMW X5

424
Doi indivizi sunt cercetați în stare de arest preventiv după ce au fost prinși având asupra lor un laptop furat dintr-un autoturism.
Polițiștii constănțeni spun că, la data de 9 iulie, în jurul orei 19, un echipaj de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție a observat, la intersecția bulevardului Elisabeta cu strada Revoluției din 22 Decembrie 1989, doi bărbați care au spart geamul portierei stânga spate al unui autoturism marca BMW X5, iar din interiorul mașinii au furat un laptop.
Infractorii au fugit de la fața locului cu un autoturism, pe care polițiștii l-au oprit în trafic abia pe valea Portului, recuperând totodată și bunul sustras.
Indivizii au fost identificați ca fiind Ozlem Ismail, de 29 de ani, și Giuniet Memet, de 27 de ani, ambii din Constanța, pe numele cărora a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.
De asemenea, bunul sustras, în valoare de 2.500 de lei, a fost predat părții vătămate.
Totodată, suspecții au fost prezentați magistraților de la Judecă-toria Constanța, cu propunerea de arestare preventivă, pe numele lor fiind emise mandate de arestare pentru o perioadă de 29 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1471 secunde