Au furat un telefon de 3.000 de lei din poșeta unei minore aflate pe plajă

440
Sâmbătă seara, în stațiunea Mamaia, trei bărbați au fost prinși de polițiști imediat după ce furaseră un telefon mobil al unei fete care se afla pe plajă.
Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța spun că, în jurul orei 21,30, patrula mixtă de siguranță publică, formată dintr-un agent de poliție din cadrul Poliției Stațiunii Mamaia și un jandarm din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, i-au prins pe Beimal Sali, de 34 de ani, Aidar Iașar, de 24 de ani, și Chemal Sali, de 31 de ani, imediat după ce sustrăseseră din geanta unei fete de 16 ani un telefon mobil. Echipajul a intervenit imediat ce a auzit strigătele de ajutor ale fetei, care se afla la plajă, pe un șezlong, și a văzut când cei trei indivizi au "atentat" la telefonul ei. Hoții au fost imobilizați într-un timp extrem de scurt și conduși la sediul Poliției din Mamaia.
Prejudiciul cauzat, în valoare de 3.000 de lei, a fost recuperat și predat părții vătămate. Celor trei le-a fost întocmit dosar penal, ei fiind cercetați în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6289 secunde