Au spart un BMW X5, parcat pe bulevardul Mamaia și au furat 100.000 lei

725
2
Au spart un BMW X5, parcat pe bulevardul Mamaia și au furat 100.000 lei - furt-1491039966.jpg
Au spart un autoturism BMW X5, parcat pe bulevardul Mamaia și au furat 100.000 lei. Ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiștii Secției 3, s-a stabilit ca responsabil de furt este Marius Daniel Ciorcilă, în vârstă de 34 de ani, din București, bănuit de comiterea faptei.


Potrivit oamenilor legii, la data de 14 iulie 2016, bărbatul în cauză, ajutat de un complice, ar fi sustras dintr-un autoturism, parcat pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, suma de aproximativ 100.000 lei.

Bărbatul a fost escortat și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Constanța, urmând ca la data de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Complicele barbatului va fi propus spre arestare în lipsă.

Marius Daniel Ciorcilă este recidivist, fiind prins in 2007, dupa ce fura bunuri din magazine si prezenta agenților de pază bonuri fiscale false.



Comentează știrea

UN HOT
1 aprilie 2017
MARUNTIS

CAND ESTI BOU SI-TI LASI IN MASINA 100.000 MERITI SA FII FURAT. SAU POATE ERAU BANII DE-O CAFEA....

boby ..
2 aprilie 2017
bullshit

Replica clasica" pagubitul e de vina" Deci in concluzie nu mai folositi telefoane scumpe sau sa purtati un accesoriu mai scump pe strada ,ca sunteti o atractie pentru hoti.Deci fara masini si toale scumpe.... Cum ar sa traim intr-o societate normala , unde te poti plimba linistit pe strada fara a fi jefuit de hoti , lasat fara telefon , smuls cercei din urchi, spart masina a sa ti se fure geanta ...etc ; unde politia sa_si faca datoria si sa ne scape de jegurile astea umane. Asa ca reporterule de doi bani care ai scris articolul asta, inceteaza sa mai ai mentalitate de om care traieste in tara bananiera.Tot acolo se indreapta si Romania dar inca mai avem pana acolo...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8173 secunde