Au trecut 2 ani… Onor pentru Comandant: Respect, general Adrian Soci!

1484
Au trecut 2 ani… Onor pentru Comandant: Respect, general Adrian Soci! - general-1575475730.jpg

Articole recomandate

Zeci de cadre militare, ostași, foști camarazi, oficialități locale, clerici, membri de familie, au trăit, astăzi, momente emoționante, la sediul Batalionului 300 Infanterie Mecanizată "Sfântul Andrei" din Galați, la evenimentul "Onor pentru Comandant", în cadrul căruia a avut loc dezvelirea bustului generalului de brigadă Adrian Soci, fost comandant al unității militare, decedat în urmă cu doi ani la vârsta de 52 de ani.

După dezvelirea monumentului "Bustul generalului de brigadă Adrian Soci", lucrare realizată de artistul plastic Emilian Mocanu, și finanțată de Primăria municipiului Galați, a avut loc o slujbă de pomenire a regretatului om de arme, precum și o slujbă de sfințire a monumentului. Au urmat alocuțiuni ale unor camarazi de arme, depuneri de coroane, jerbe și buchete de flori, dar și defilarea gărzii de onoare, informează Agerpres.

"Noi îl considerăm și astăzi pe generalul de brigadă Adrian Soci comandantul nostru, pentru că pe toți ne-a inclus în marea familie a Batalionului 300 și când spun asta nu mă refer doar la militari, ci și la soții, copii, mame și tați. Generalul Adrian Soci ne-a iubit și ne-a respectat pe noi și pe familiile noastre", a spus maior (r) Cristinel Bordei, din cadrul Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere (ANCMRR) "General Eremia Grigorescu" - filiala Galați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.982 secunde