Camarazi din toată România, uniți-vă! Și micuțul Șerban îl așteaptă pe Moș Crăciun…

651
Camarazi din toată România, uniți-vă! Și micuțul Șerban îl așteaptă pe Moș Crăciun… - campanie-1575047821.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr militar care se confruntă cu o situație dificilă a trimis un mesaj către camarazii săi - și nu numai -, cu speranța că, în pragul sărbătorilor de iarnă, vom fi alături de el și de familia lui.

Fiul său, în vârstă de numai 2 ani și jumătate, este diagnosticat cu o afecțiune severă, dar care ar putea fi ameliorată printr-o terapie specială (și costisitoare în același timp). De aceea, militarul face apel către românii care pot contribui, din puținul lor, la sănătatea acestui micuț greu încercat. Iată, în rândurile următoare, scrisoare impresionantă a militarului român:

"Dragi colegi din toată țara, sunt fruntaș Pak Marius, din Deva, și cu tot respectul, fac un apel către voi, militarii Armatei Române.

Șerban, fiul meu de 2 ani și jumătate, a fost foarte încercat în ultimele 7 luni. Pentru început, a fost diagnosticat cu o boală autoimună, denumită Sindrom Kawasaki, pentru care a avut de tras câteva luni bune cu spitalizări și tratamente foarte tulburătoare pentru el și de lungă durată. Ulterior, în urma unui consult psihiatric, a fost diagnosticat cu TSA (tulburări din spectru autist) și sindrom hiperchinetic (ADHD).

Încercăm din răsputeri să facem fața terapiei comportamentale, dar este foarte-foarte costisitor. Momentan, nu reușim să îi oferim decât o oră pe zi, dar pentru un succes cât mai rapid și o evoluție cât mai bună, ar necesita chiar 2 sau 3 ore pe zi, asta ar însemna costul a 3.000 lei pe lună, ceea ce pentru noi este foarte greu, pentru că această sumă este tot venitul lunar al familiei... Soția nu lucrează, pentru că Șerban necesită asistența permanentă. Nu mai punem la socoteală că ar fi imperios necesară terapia de la Constanța cu delfini, care se face o dată la 6 luni, costul fiind de 1.500 euro/ședință (ședința fiind de două săptămâni) + terapia 3 C + terapie senzorială care, de asemenea, nu ne-o permitem.

Șerban nu se alimentează cu orice, nu putem să îi oferim orice mâncărică, trebuie o dietă fără gluten, este foarte costisitoare...

Lucrez peste program în construcții, mă zbat zi și noapte, dar, cheltuielile cu tratamentul, întreținerea casei și coșul zilnic mă doboară... nu mai fac față, simt că nu mai am putere să merg mai departe.

Acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, cât stă în puterea fiecăruia, vă rog dacă puteți să ne ajutați și să ne susțineți pentru a-i putea oferi lui Șerban o recuperare cât mai rapidă și o viața de copil cât de cât normală".

Cine dorește să-l ajute pe micuțul Șerban poate face donații în contul:

IBAN: RO98 RZBR 0000 0600 1766 0583

Moneda: RON

Nume banca: Raiffeisen Bank

Cod Swift: RZBRROBU

Titular: Marius Ciprian Pak

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5129 secunde