Liga Națională de baschet masculin

BC Athletic, în alertă! Liderul campionatului descinde în arena "Gladiatorilor din Tomis"

268
BC Athletic, în alertă! Liderul campionatului descinde în arena

Articole de la același autor

Echipa BC Athletic Constanța va întâlni, în acest final de săptămână, liderul Grupei B din Liga Națională de baschet masculin. Fără înfrângere în actuala stagiune, CSO Voluntari vine în arena "Gladiatorilor din Tomis", sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 18.00, iar la pauza meciului, unul dintre suporteri va avea șansa să intre în Hall of Fame-ul Sălii Sporturilor! 


După o victorie categorică pe teren propriu, scor 85-66 cu CSM Sighetu Marmației, BC Athletic se pregătește pentru o confruntare cu grad maxim de dificultate. Jucătorii antrenați de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici vor înfrunta liderul neînvins al clasamentului și anunță că vor lupta până la ultima picătură de energie. 
"Ne așteaptă un meci greu, sâmbătă, dar vom evolua în fața propriilor suporteri și vom căuta să dăm o replică viguroasă, să ne ridicăm la nivelul adversarului", a declarat team-managerul BC Athletic, Andrei Talpeș. 
Spectacol va fi cu siguranță în teren, spectacol va fi și în tribune. Și asta pentru că iubitorilor baschetului le este pregătită o surpriză. 
"Ai trei șanse să nu pleci cu buzunarul gol acasă de la meci dacă pui mingea în coș de la mijlocul terenului (200 de lei), de la linia de trei puncte (100 lei) sau de la linia de libere (50 de lei). Mingea pe care o aruncăm în tribune în prima repriză pentru concurs te trimite pe parchet", transmite conducerea clubului. 


XXX 
Team-managerul BC Athletic Constanța, Andrei Talpeș, a devenit, săptămâna aceasta, membru al Comisiei pentru implementarea și dezvoltarea jocului de baschet 3x3, din cadrul Federației Române de Baschet. Alături de oficialul constănțean, în respectiva comisie, se mai află Alina Moanță, Monica Nicolaescu, Adrian Voinescu, Radu Petre, Vlad Ghizdăreanu și Claudiu Fometescu. 


Propunerea a fost făcută de președintele FR de Baschet, Horia Păun, fiind aprobă cu unanimitate de voturi în cadrul ședinței de săptămâna aceasta a Consiliului Director al FR de Baschet. 


Cu această ocazie, s-a aprobat înlocuirea președintelui Colegiului Central al Antrenorilor, Florin Nini, cu Marcel Țenter. De asemenea, tot cu unanimitate de voturi, s-a aprobat componența lotului olimpic lărgit de baschet 3x3 feminin, componența pozițiilor din colectivul tehnic, planul de pregătire și de participare în competiții, în vederea participării la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0219 secunde