Liga Națională de baschet masculin

BC Athletic, pregătiri pentru meciul cu CS Municipal Galați

144
BC Athletic, pregătiri pentru meciul cu CS Municipal Galați - bcathletic-1572990398.jpg

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic reprezintă Constanța în Liga Națională de baschet masculin și până în prezent o face onorabil. Echipa antrenată de Alexandru Olteanu și manageriată de Andrei Talpeș se află pe locul 5 în clasamentul Grupei B a competiției interne, cu două victorii și două înfrângeri. 


"Gladiatorii din Tomis" își doresc o calificare în play-off, deși, pentru moment, sunt destul de departe de acest obiectiv. 
Următoarea partidă pentru BC Athletic va avea loc vineri, 8 noiembrie, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor din Constanța. Formația de la malul mării va da piept cu CS Municipal Galați, echipă care se află la o "lungime" în fața sa, cu 7 puncte din patru partide jucate. Cu o eventuală victorie în fața gălățenilor, baschetbaliștii constănțeni ar acumula 8 puncte și s-ar apropia de locurile fruntașe ale clasamentului. 


În momentul de față, lider este CSO Voluntari, care are un parcurs perfect, obținând patru victorii din tot atâtea meciuri disputate. 


La ultimul meci disputat în Liga Națională și pierdut în deplasare cu CSM Focșani, scor 51-61, Victor Dudaș a fost cel mai bun om al constănțenilor, acesta reușind să marcheze 7 puncte și să recupereze mingea de două ori. 


Americanul Kyle Kilgore a făcut spectacol în toate cele patru meciuri jucate în Liga Națională, dar și în Cupa României. Uriașul de 2,01 metri nu are probleme în a executa slam-dunk-uri, atunci când poziția din joc și adversarul îi permit acest lucru. 
Publicul care va veni în tribunele Sălii Sporturilor va avea un aport foarte important. Fanii îi susțin pe favoriții lor la fiecare partidă jucată pe teren propriu, iar baschetbaliștii care se luptă în teren le sunt de fiecare dată recunoscători. 


XXX 
Chiar dacă în pauza competițională au făcut mai multe transferuri care să ajute echipa să se mențină în Liga Națională, oficialii BC Athletic nu neglijează centrele de copii și juniori. 


Un exemplu foarte bun este echipa CSS 1 - Athletic U16, care a avut o prestație foarte bună la turneul 2, Grupa 7 din Campionatul masculin U16, desfășurat la Constanța, la Sala "Tomis". După o primă repriză slabă cu CSM Râmnicu Sărat, constănțenii și-au revenit și s-au impus cu 45-43. 


Din păcate, juniorii BC Athletic au pierdut meciul cu ACS MC Ball Mangalia, scor 76-84. 
CSS 1 - Athletic Constanța se află pe locul al doilea în Grupa 7, cu 10 puncte. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8168 secunde