Cine este noul șef al Armatei României. Anunțul făcut de președintele Iohannis

25663
Cine este noul șef al Armatei României. Anunțul făcut de președintele Iohannis - general-1574871286.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, în urmă cu puțin timp, în cadrul unei conferințe de presă de după ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, că a avizat numirea noului șef al Armatei României, în persoana generalului-locotenent Daniel Petrescu.

Acesta a devenit șeful Statului Major al Apărării, după ce Nicolae Ciucă a devenit ministru al Apărării.

Vom reveni cu amănunte!



UPDATE 
Consiliul Suprem de Apărare a Țării a stabilit, astăzi, obiectivele României pentru reuniunea NATO, care va avea loc pe 3 și 4 decembrie, la Londra.

"Am stabilit obiectivele României pentru acea ședință a NATO. Vom sublinia două lucruri. Vom reitera importanța Mării Negre pentru NATO, Flancul estic și România. O a doua temă este că România este în continuare hotărâtă să aloce 2% din PIB pentru Apărare. În rest, eu sunt un adept al unei alianțe NATO puternice și voi reitera importanța unei abordări care duce la o Alianță puternică și unită", a declarat președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, după ședința CSAT. 

El a spus că va participa la reuniunea NATO de săptămâna viitoare, precizând că aceasta este mai degrabă un summit festiv. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4792 secunde