AUR CONFISCAT DE POLIȚIȘTII CONSTĂNȚENI!

249
AUR CONFISCAT DE POLIȚIȘTII CONSTĂNȚENI! - aur1505-1526369305.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în P.T.F. Vama Veche un bărbat, care a încercat să introducă ilegal în țară peste 200 grame bijuterii din metal galben, susceptibile a fi din aur și fără documente legale.


În data de 15.05.2018, în jurul orei 02.00, acționând în baza unei informații, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, județul Constanța, au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în țară, pasagerilor dintr-un autocar care efectua curse pe ruta Turcia – România. 


Astfel, colegii noștri au descoperit ascunse în bagajul personal al cetățeanului român C.G., în vârstă de 36 de ani, cu domiciliul pe raza județului Ialomița, 220 grame bijuterii din metal galben (brățări, lanțuri, inele, cercei și pandante), susceptibile a fi din aur, nedeclarate și fără a avea documente de proveniență sau autorizație de a efectua operațiuni cu metale prețioase. 
Persoana în cauză a declarat că a achiziționat bijuteriile din Turcia, cu scopul de a le comercializa în România, fără a deține documente de proveniență pentru bunurile transportate.


Bijuteriile, în valoare de aproximativ 36.300 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate la Trezoreria Constanța, iar polițiștii de frontieră au sancționat contravențional persoana în cauză cu amendă în cuantum de 5.000 lei, conform art. 18 din OUG 190/2000 republicată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9057 secunde